Kenneth Wellin

Velkommen til min verden | En blog om IT og iværksætteri – med mere

Profil

Hej – og velkommen til min verden!

 

Kenneth WellinMit navn er Kenneth Wellin, og du er landet på min blog om IT og iværksætteri – med mere.

 

 

Jeg har været selvstændig i næsten 20 år og er idag blandt andet medejer af Systemservice, som er et nordjysk IT-konsulentfirma.

Herudover har jeg fornylig involveret mig som aktiv debatør på iværksætter-portalen Amino, som er et mødested for iværksættere og selvstændige erhvervsdrivende. Igennem Amino er jeg desuden kommet med i det nystartede Netværk-Aalborg (website på vej).

Udover mit arbejde som IT-konsulent har søgemaskineoptimering (SEO) også en stadig stigende interesse for mig. Og jeg beskæftiger mig idag på daglig basis med inhouse SEO for mine egne firmaer samt nogle stykker flere.

I min fritid er jeg bl.a. engageret i den lokale håndboldklub, Svenstrup-Godthåb IF.

 

Lidt baggrund

Jeg er født og opvokset i Kolding, og min skoletid foregik på Sct. Michaels Skole efterfulgt af tre år på Munkensdam Gymnasium. En stor del af min fritid tilbragte jeg i KIF Kolding, som både spiller og i nogle år også som træner. I 1988 flyttede jeg til Aalborg for at læse på Aalborg Universitet.  I 1993 blev jeg medstifter af firmaet KK-DATA. I starten primært et hardware pusher firma, som dog med tiden udviklede sig til at beskæftige sig mere og mere med konsulentarbejde.

I 2006 startede jeg Systemservice, som jeg i skrivende stund driver på sjette år, sammen med min gode kompagnon, Martin Olesen.

 

 

Hjemmesider og online projekter

Når ikke lige tiden går med det daglige arbejde eller fritidsinteresser, er jeg også engageret i en række hjemmeside- og online projekter. Eksempler på nogle af disse er:

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (3 votes cast)
Profil, 6.0 out of 6 based on 3 ratings

Din emailadresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret med *

*