Om bloggen

Indholdet på bloggen

Her på bKenneth Wellin blogloggen skriver jeg om ting, som har min almene interesse, og som jeg beskæftiger mig med på hobbyplan såvel som professionelt.

Dette er min personlige blog. Holdninger og meninger på disse sider er udelukkende mine egne og ikke et udtryk for meninger hos de firmaer, som jeg er involveret i og arbejder for.

Jeg deler ud af næsten 20 års erfaring som IT-konsulent og håber, at bare en lille smule af mine erfaringer, kan komme andre til nytte.

Igennem årene har jeg naturligvis draget mig nogle erfaringer omkring det at være selvstændig samt nogle praktiske tekniske erfaringer fra mit arbejde som IT-konsulent. Herudover har jeg udviklet en stigende interesse for søgemaskineoptimering (SEO). Det vil nok også skinne igennem. Det er primært disse ting, jeg vil beskæftige mig med på bloggen, men jeg kan nok ikke helt holde fingrene fra andre emner også.

Der skal to til tango – har du noget på hjerte, hører jeg gerne fra dig: Kommentarer til mine indlæg? Eller måske som gæste-blogger? Kom gerne med indspark! Det er det, der skal til for at skabe en god og levende debat.

 

Teknisk om bloggen

Denne blog er baseret på WordPress blogging software. Det anvendte tema er en tilpasset udgave af BlogoLife.

Nedenfor alle indlæg på bloggen finder du nogle muligheder for at dele det pågældende indlæg på en række sociale medier som f.eks. Facebook, Google+ etc.

Det ser således ud:

Sociale medier

Og du er naturligvis meget velkommen til at dele artiklen, hvis du mener, at den kan have interesse for andre.

Politikker

Sådan noget som privatlivs- og cookiepolitik skal man jo bare have i dag. Så det har jeg naturligvis også her på bloggen. Du finder dem lige her:

Privatlivspolitik

Cookiepolitik (EU)

Feedback

Feedback er altid velkommen. Om det drejer sig om bloggen som helhed, teknikken bag, kommentarer til artiklerne eller spørgsmål vedr. mine firmaer/projekter, så er du altid velkommen.

Kontakt mig her

 

Velkommen til – og god fornøjelse!

 

Skriv et svar