Profil

Hej – og velkommen til min verden!

Kenneth WellinMit navn er Kenneth Wellin, og du er landet på min blog om IT og iværksætteri – med mere.

Jeg har arbejdet som selvstændig i mere end 20 år. I dag er jeg dog ansat (tre dage om ugen) hos netbutikken hyggeonkel.dk, hvor jeg arbejder med SEO/SEM.

Desuden driver jeg firmaet Netforia, hvor jeg arbejder med SEO for en række kunder.

Herudover har jeg i perioder involveret mig som aktiv debatør på iværksætter-portalen Amino, som er et mødested for iværksættere og selvstændige erhvervsdrivende.

Udover mit arbejde som IT-konsulent har søgemaskineoptimering (SEO) gennem årene også opnået en stadig stigende interesse for mig. Og jeg beskæftiger mig i dag på daglig basis med inhouse SEO for både egne firmaer samt kunder.

I min fritid har jeg i en årrække bl.a. været engageret i den lokale håndboldklub, Svenstrup-Godthåb IF. Fra sæsonen 2020/2021 er jeg dog rykket en anelse sydpå til Støvring Håndbold.

Lidt baggrund

Jeg er født og opvokset i Kolding, og min skoletid foregik på Sct. Michaels Skole efterfulgt af tre år på Munkensdam Gymnasium. En stor del af min fritid tilbragte jeg i KIF Kolding/KIF Håndbold, som både spiller og i nogle år også som træner. I 1988 flyttede jeg til Aalborg for at læse på Aalborg Universitet.  I 1993 blev jeg medstifter af firmaet KK-DATA. I starten primært et hardware pusher firma, som dog med tiden udviklede sig til at beskæftige sig mere og mere med konsulentarbejde.

I 2006 startede jeg Systemservice, et nordjysk IT-konsulentfirma, sammen med min gode kompagnon, Martin Olesen. I 2018 valgte vi at lukke Systemservice for at søge nye udfordringer.

I 2012 etablerede jeg Netforia, hvor jeg arbejder med SEO på egne såvel som på kundeprojekter.

Hjemmesider og online projekter

Når ikke lige tiden går med det daglige arbejde eller fritidsinteresser, er jeg også engageret i en række hjemmeside- og online projekter. Eksempler på nogle af disse er:

Skriv et svar