Link building er en central og vigtig del af søgemaskineoptimering. Og for mange er den også en af de sværeste og mest krævende discipliner at arbejde med. Et link betragtes som en anbefaling af den side, det peger på. Og links er ikke bare links! Links fra relevante sider eller sider med høj autoritet er som udgangspunkt bedre […]
" /> Gode råd og tips til link building

Kenneth Wellin

Velkommen til min verden | En blog om IT og iværksætteri – med mere

Link building – en krævende disciplin

linksLink building er en central og vigtig del af søgemaskineoptimering. Og for mange er den også en af de sværeste og mest krævende discipliner at arbejde med.

Et link betragtes som en anbefaling af den side, det peger på. Og links er ikke bare links! Links fra relevante sider eller sider med høj autoritet er som udgangspunkt bedre end links fra steder, som ikke har relevans for den side, der linkes til. Med andre ord: Har du en side med reservedele til biler, er det bedre med et link fra en anden side i autobranchen end et link fra Tante Yrsas hjemmeside med strikkeopskrifter og billeder af hendes børnebørn.

Link building er en disciplin, som både kræver snilde, arbejdsomhed og en god portion fantasi. Og så er erfaring altså heller ikke af vejen! Derfor er god inspiration til arbejdet med at skaffe indgående links altid velkommen!

En af mine dygtige med-Aminoer, Anders Saugstrup, har startet en tråd på Amino om netop det at skabe gode indgående links.

Og uden yderligere introduktion, vil jeg overlade ordet til Anders: Mine Bedste Link Building Tricks til Dig! Lad dig inspirere af tråden og bidrag hvis du har noget at tilføje eller kom med spørgsmål, hvis der er noget, du er i tvivl om. Alle er velkomne.

 

Kort om Anders Saugstrup:

Anders er udlandsdansker, bosat i Grækenland og arbejder bl.a. med søgemaskineoptimering og affiliate marketing. Ønsker du mere information om Anders Saugstrup, kan du finde ham her: http://www.saugstrup.org/

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Din emailadresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret med *

*