De bedste WordPress plugins

Wordpress logo

Wordpress logoI denne artikel har jeg samlet en liste over en række af de bedste plugins til WordPress. Plugins som vil udvide både funktionaliteten og brugervenligheden på enhver WordPress blog og vil kunne finde anvendelse i de fleste installationer.

Jeg vil løbende revidere listen, så der bliver luget ud i gamle plugins efterhånden som nye kommer til.

Her går det løs:

 • Broken Link Checker: Et must for enhver blog. Tjekker din blog for døde links og manglende billeder og informerer om problemer via kontrolpanelet (Dashboard) samt pr. mail. Der er intet mere irriterende end links, som ikke virker. Med dette plugin er det let at spotte de døde links og f.eks. omdirigere dem til andre sider.
 • Contact Form 7: Simple men fleksible kontaktformularer på din blog.
 • Yoast WordPress SEO: Avanceret og supergodt søgemaskineoptimerings plugin. Simpelthen uundværligt.
 • Dynamic Widgets: Med dette plugin har du fuld kontrol over, hvilke sider dine widgets vises på.
 • SEO Auto Linker: Et godt værktøj til at skabe en god intern linkstruktur. Bør bruges med omtanke, så læsevenligheden på bloggen ikke ødelægges af overdrevent mange links.
 • Subscribe to Comments Reloaded: Giver besøgende på din blog mulighed for at tilmelde sig email notifikationer, så de kan modtage besked, når der er nyt i en tråd de gerne vil følge med i.
 • SMu Manual DoFollow: Som standard har en WordPress blog NoFollow på kommentar-links. Med dette modul kan du tildele en bruger DoFollow links efter et vist antalt kommentarer (du indstiller selv antal). Herudover kan du f.eks. manuelt tildele brugere, som du stoler på, DoFollow uden, at de skal opnå det fastlagte antal kommentarer først.
 • Sociable: Gør det let for besøgende at dele indlæg på f.eks. Twitter, Facebook, LinkedIn og andre sociale medier
 • BackWPup: Fuld backup af din WordPress installation. Laver backup af både filer og database. Backup kan f.eks. gemmes i en mappe på serveren, på et ftp site, dropbox o.lign tjenester eller backup kan sendes pr. email.
 • GD Star Rating:

Har du en bemærkning til ovenstående liste eller kender du et godt plugin, som du gerne vil fortælle om, så giv en kommentar nedenfor.

5 tanker om “De bedste WordPress plugins”

 1. Contact form 7 er også efter mening et rigtigt godt plug-in til en wordpress blog. Kan specielt lide, at dette plug-in gør det muligt at vedhæfte filer samt at svare direkte på den tilsendte mail. Det er der mange andre kontaktformularer, som ikke gør. I dag, hvor smartphones i stigende grad bruges til kommunikation også over e-mail, er det klart smartest at kunne svare direkte…

  mvh

 2. Hej Michael,

  Altid godt med noget inspiration til gode plugins. Der er bestemt nogle interessante på din liste.

  Min egen liste får nok også en “overhaling” inden så længe. Der kommer jo hele tiden nyt og spændende til 🙂

Skriv et svar